Evaluare riscuri si Audit SSM

Fără riscuri, fără bătăi de cap

Primeşti o evaluare completă a riscurilor şi eşti pregătit pentru orice situaţie. Dacă e musai, atunci cu plăcere. Cu legea nu te joci şi nici cu siguranţa. Identifică din timp riscurile posibile şi ia măsurile potrivite ca să previi orice eveniment neplăcut.
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională, are ca și scop identificarea și punerea în practică a măsurilor pentru riscurile identificate în ordine descrescătoare a nivelului parțial de risc. Alegerea metodei de evaluare depinde de: tipul activității și al echipamentelor utilizate, numărul de lucrători implicați, condițiile de muncă, caracteristicile particulare ale locului de muncă și riscurile specifice.
Ulterior, se intocmeste Planul de Prevenire și Protecție, pe baza riscurilor identificate la locurile de muncă / posturile de lucru, specifice activităților desfășurate și a echipamentelor de muncă utilizate în cadrul societății.

Procedura de evaluare a riscurilor profesionale poate fi rezumată după cum urmează:

Evaluarea riscurilor de accidente și îmbolnăviri profesionale se face pentru fiecare loc de muncă (angajații care sunt expuși la același risc, având activități similare sau apropiate).

Solicită o ofertă personalizată și fă primul pas în protejarea echipei tale.

Solicită o ofertă personalizată și fă primul pas în protejarea echipei tale.